Notícies i articles

https://www.lestimul.com/servei-datencio-domiciliaria/

El servei de TO a domicili ofereix un recurs qualitatiu i de benestar a la família i a la persona en situació de dependència

Raquel Gorchs, Terapeuta Ocupacional
Mireia Pina, Terapeuta Ocupacional
L’estímul

Els nostres programes van dirigits fonamentalment a persones grans, persones joves en procés de rehabilitació, d’alta hospitelària, infants i adolescents amb necessitats d’intervenció al domicili, algunes persones que presenten barreres arquitectòniques en els seus domicilis, distàncies llargues fins als centres de referència o amb escasses combinacions de mitjans de transport públic, que fan impossible la seva assistència als serveis de recuperació.

Des de la neurorehabilitació atenem a persones que han patit una devallada funcional, que després de l’alta hospitelària necessiten seguir un tractament a domicili degut al seu estat de salud, d’autonomia i de funcionalitat.

Adreçat a les persones que han patit un ictus, traumatisme cranioencefàlic, anòxia cerebral, situació de cures pal.latives etc.

Els terapeutes ocupacionals són professionals sociosanitaris

Entrenar i rehabilitar en el propi ambient de cada persona facilitarà a més un millor i major rendiment, real i ecològic i on serà possible desenvolupar programes de tractament basats en les necessitats individuals i personals de cada pacient.

Us ajudem a aconseguir el nivell més alt possible d’autonomia funcional i satisfacció personal a través de la intervenció en:

– Funcions Cognitives
– Capacitats físiques i funcionals
– Trastorns de la comunicació
– Problemes emocionals i de conducta, tant de l’afectat com de la família
– Participació a la comunitat
– Amb opció de treball individual al domicilil i grups reduïts al centre de referència (www.lestimul.com) situat a Manlleu

PLANTEJAMENT HOLÍSTIC: El procés de neurorehabilitació ha d’estructurar-se al voltant de la globalitat del pacient, utilitzant una visió integral o holística del pacient i establint una estreta coordinació entre tots els agents terapèutics (professionals, pacient i família).

TREBALL AMB LA FAMILIA: Els programes de neurorehabilitació han de contemplar la intervenció específica amb els familiars, oferint-los suport familiar, entrenament en habilitats específiques, informació sobre el maneig i entrenament en resolució de problemes.

Models d’intervenció i treball centrats en la persona i en la seva família

Som un equip de professionals especialitzats en diferents tècniques i metodologies de la Teràpia Ocupacional, la integració sensorial. la estimulació basal, la neurorehabilitació i l’adaptació a l’entorn, fins i tot en l’ús de les noves tecnologies que esperem poder facilitar i acompanyar en la qualitat de vida de les persones amb situació de dependència al seu domicili.

Contacta amb nosaltres: terapiaocupacional@lestimul.com

690 282 111

www.lestimul.com

Utilitzem tecnologies per oferir la millor experiència d'usuari al nostre web. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que hi estàs d'acord.