Glifing®

Glifing és un mètode que consisteix a la utilització de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) per aplicar un programa d’entrenament de la lectura basat en una sèrie d’activitats que, presentades de forma lúdica, permeten a les persones amb problemes lectors entrenar de manera intensiva i amena alhora.

Així mateix, aquest mètode pot utilitzar-se com a eina d’aprenentatge de la lectura per a nens sense dificultats de lectura, per a persones en vies d’alfabetització o com a entrenament per a persones amb lesions cerebrals adquirides o degeneratives que han perdut les seves capacitats lingüístiques pel que fa a la lectura.

Accés al programa Glifing®

Entrenar la lectura a través del joc

L'Estímul és un centre adherit a la plataforma

Juguem

computer-public-clipart-1

Des de casa, amb l’ordinador

Un mètode d’entrenament basat en l’evidència científica i dissenyat per especialistes.

Llegim

SF-Bet-3-llegint

15-20 minuts al dia, 4 dies a la setmana

Un entrenament sistemàtic de la lectura que es realitza mitjançant un programa informàtic de format lúdic.

Guanyem

SF-Glif-3-i-Bet-3-felicitant-se

Lectura més fluïda i millor comprensió

Millora l’actitud vers la lectura i l’autoestima, redueix el nombre d’errors de forma significativa i augmenta la velocitat de lectura.

1
Avaluem

Mitjançant una prova Glifing dissenyada per especialistes, segons els resultats de les investigacions científiques d’Avesedari, avaluem la velocitat, la precisió i la comprensió, obtenint el perfil lector del nostre alumne. La velocitat i la precisió lectores són indicadors del nivell d’automatització de la lectura. L’automatització és necessària per a una bona comprensió.

2
Analitzem

El programa es comunica amb la plataforma on-line de forma automàtica. La plataforma processa les dades de l’avaluació i les contrasta amb els barems Glifing en funció del curs i edat del nen. Gràcies a això, obtenim de forma immediata informació precisa del nivell de lectura del nen.

3
Entrenem

El mètode Glifing consta d’un gran nombre de sessions d’entrenament que s’ajusten a les necessitats de cada nen. Amb les dades recollides i processades a la plataforma, podem dissenyar un pla individualitzat d’entrenament que incideixi allà on el nen ho necessiti. La plataforma també registra automàticament el progrés de l’entrenament perquè el professional pugui adaptar-lo en tot moment.

Necessites més informació? Truca'ns al 690.282.111